• Dansk
    • English
    • German

Velkommen til Danhostel Fredericia Vandrerhjem

Receptions åbningstid

Grundet Corona er receptionen fysisk bemandet fra kl. 0800-1200 alle dage, vi er på telefonen til kl. 1800 alle dage.

For at spise på Danhostel, skal man forvises en negativ Corona test eller vaccinepas.

DANHOSTEL Fredericia er et oplagt feriemål året rundt. Vandrerhjemmet, der blev taget i brug i år 1996, er beliggende i naturskønne omgivelser, midt i Madsby-enge, og med flot udsigt udover et fredet område, med Madsby sø – og park. Her møder man ikke kun et af landets nyeste, men også smukkeste vandrerhjem

Fredericia er en central by – både i sin geografiske placering, i sin trafikale betydning, og ikke mindst i sin historiske betydning for Danmark. At Fredericia er en ægte fæstningsby, fornemmer man særligt, ved at gå en tur på de flotte velbevarede volde, der bestemt er et besøg værd.
På Fredericia Vandrerhjem behøver du ikke at kede dig. Vi er nabo til Danmarks største Idrætscenter, der bl.a. byder på subtropisk badeland, bowling og keglebaner, fitnesscenter, skydebaner mm.

Herudover ligger vi ved siden af Minibyen, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849, bygget i forholdet 1:10. Med et besøg i Minibyen får man en fantastisk indsigt i, hvordan fæstningsbyen Fredericia så ud dengang.

Af yderligere faciliteter kan nævnes Madsbyparkens legeland, som er Danmarks største legepark, og som ligger blandt top 50 i Visit Denmarks mest besøgte attraktioner. Her er gratis adgang hele året. Vi ligger ligeledes tæt på en18 hullers golfbane og Messe C.

Vi ligger mindre end 1 times kørsel fra det populære Legoland og Givskud Zoo. Der er ligeledes mindre end 1 time til Odense City med bl.a. H.C.Andersens Hus.

1 STK. GRATIS ADGANG TIL BADELAND, SVØMMEHAL OG FITNESSCENTER I DERES OFFENTLIGE ÅBNINGSTID, HER EFTER KOSTER BADEBILLETTER KR. 40,- PR. PERSON. 

FOR ÅBNINGSTIDER SE FREDERICIA IDRÆTSCENTER HJEMMESIDE   www.f-i-c.dk

 

HUNDE IKKE TILLADT

 

Danhostel Fredericia Facebook Væg